Universitat Rovira i Virgili

El dolor crònic infantil present al documental Del dolor a la esperanza. Una gran historia

Murcia acollirà a tots els professionals més rellevants en l'àmbit del dolor, del 1 al 3 de juny, dins del XIV Congrès de la Sociedad Española del Dolor.

Cada edició es planteja amb una clara intenció de ser un punt de trobada multidisciplinar per informar i formar sobre tots els nous avenços en tractaments, tant en dolor agut com crònic, i aconseguir la màxima qualitat d'atenció als pacients que ho pateixen. Així doncs posen, edició rere edició, els màxims esforços per presentar aquesta problemàtica no només a professionals sinó a la societat en general.

Amb un marcat accent de difusió de la problemàtica del dolor a la societat, aquesta catorzena edició, la Sociedad Española del Dolor, al seu acte inaugural, presentarà el documental Del dolor a la esperanza. Una gran historia, enregistrat i editat per ARP Producciones. Un documental que pretén fer reflexionar sobre el patiment que causa el dolor a la població y fer un repàs als avenços en els tractaments més rellevants, tant en dolor agut com en dolor crònic.

Des de la Càtedra de Dolor Infantil - Fundación Grünenthal i Grup ALGOS s'ha prestat col·laboració amb la participació del Dr. Jordi Miró qui ha exposat la seva reflexió i convicció que el dolor crònic infantil és un problema del què cal parlar-ne, cal donar a conèixer i sobre tot fer més recerca per a millorar la qualitat de vida d'aquests nens i joves que ho pateixen.

                                              

                                              El Dr. Jordi Miró amb l'equip de ARP Producciones

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar

El Dr.Miró en ple enregistrament del documental amb l'equip de ARP Producciones