Universitat Rovira i Virgili

La Càtedra de Dolor Infantil URV – Fundación Grünenthal convoca el IV Premi a la tasca contra el Dolor Infantil

Un any més, la Càtedra de Dolor Infantil URV - Fundación Grünenthal convoca el IV Premi a la tasca contra el Dolor Infantil per a contribuir a fomentar el coneixement del problema que representa el dolor infantil i ajudar a la sensibilització i consciencia social sobre el seu impacte en els més joves i dels problemes que provoca a tots els nivells. Com en anteriors edicions, el premi es convoca sota l'aixopluc del grup ALGOS i la Càtedra de Dolor Infantil URV - Fundació Grünenthal.

Un dels valors principals de la Càtedra és el de promoure l'estudi i el tractament del dolor infantil. Així doncs, donar a conèixer les accions que diferents agents i institucions porten a terme en aquest sentit s'ha convertit en una prioritat. L'objectiu del premi és precisament donar visibilitat a aquest tipus d'accions, i amb això impulsar l'estudi del dolor infantil, així com fomentar i millorar l'atenció que reben aquests nens i joves, com també les seves famílies i cuidadors.

Poden ser candidats al premi persones físiques i jurídiques que hagin dut a terme projectes d'investigació, formació i/o accions per a millorar l'atenció al dolor infantil, durant tot o part del temps comprès entre l'1 de gener de 2017 i el 31 de desembre de 2017. El termini de recepció de candidatures per optar al IV Premi a la tasca contra el dolor infantil restarà obert fins el pròxim 31 de desembre de 2017.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar