Universitat Rovira i Virgili

Welltech Treatment Management System SL, una nova spin-off per al benestar emocional i físic de les persones

Neix Welltech Treatment Management System SL, una spin-off de la Universitat Rovira i Virgili dins el marc de les activitats de recerca aplicada del Grup d'Investigació ALGOS. A la signatura de l'empresa han estat presents els emprenedors de la iniciativa, el catedràtic Jordi Miró, Roman Roset, Rocío de la Vega, Laura Hernández i José Manuel Hernández i personalitats de la URV com el rector Josep Anton Ferré, la directora del CTTi de la FURV, Lourdes Jané, el vicerector de Transferència i Innovació, Miquel Àngel Bové, i el tècnic d'enllaç del CTTi, Bernardino García. 

L'empresa desenvolupa programari d'assistència adreçat a promoure el benestar emocional i físic de persones que pateixen qualsevol tipus de dolor, ja sigui crònic o per qualsevol altre malaltia. L'empresa també assessora als seus clients, principalment professionals mèdics, en l'ús d'aquestes aplicacions, així com també per promoure la recerca i la formació dels professionals sanitaris en aquest àmbit del dolor. 

Les aplicacions que es comercialitzaran són Painometer, Fibroline i Welltech APP. Aquesta comercialització es farà majoritàriament a centres sanitaris però també entre particulars. Painometer permet monitoritzar el nivell de dolor que pateixen els usuaris per poder portar-ne un control. Fibroline proporciona recursos per afrontar la malaltia de la fibromiàlgia i millorar la qualitat de vida de les persones que la pateixen. Welltech App és una aplicació on el contingut digital serà introduït per terapeutes dels diferents pacients i que s'anirà formalitzant segons les necessitats dels usuaris. Una aplicació que implica una estreta relació entre professionals sanitaris i pacients. 

Foto: Gabinet de Comunicació de la URV

Elements relacionats

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar

Membres de la Spin-off i de la Universitat Rovira i Virgili (Foto: Gabinet Comunicació URV)