Universitat Rovira i Virgili

El dolor crònic infantil, un dels protagonistes de les xerrades que organitza Obra Social "La Caixa"

El futur de la medicina ja és present? és un cicle de xerrades que aplega a investigadors de projectes, recolzats per Obra Social "La Caixa", on es presenten avenços significatius en recerca en diferents camps de la Biomedicina i la salut.  Aquest cicle de xerrades és molt important per acostar la investigació i la ciència a la societat.

En aquest afany d'Obra Social "La Caixa" d'apropar la ciència i la investigació al gran públic, s'hi afegeix la Càtedra de Dolor Infantil URV - Fundació Grünenthal i Grup ALGOS. Així doncs el Dr. Jordi Miró, director de la Càtedra de Dolor Infantil URV - FG i  Grup ALGOS, participa en aquest cicle amb la xerrada Dolor crònic infantil: mite o realitat? que es durà a terme a CaixaForum Girona el proper dimarts 18 d'octubre a les 19h.

El dolor infantil és un gran desconegut, escassament investigat, i en general, infratractat . De fet, fins fa relativament poc temps es pensava que els nens no experimentaven dolor, o que en tot cas, no els impactava tan severament com als adults. En aquesta xerrada es presentarà informació sobre què és el dolor crònic, com afecta als més joves i quines alternatives hi ha per al seu tractament, amb especial atenció a com les noves tecnologies ens poden ajudar a millora la qualitat de vida dels nens i joves amb dolor crònic.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar

Dr. Jordi Miró, director de Grup ALGOS i Càtedra de Dolor Infantil URV - FG