Universitat Rovira i Virgili

Oberta la convocatòria al III Premi a la tasca contra el Dolor Infantil

Es convoca la tercera edició del Premi a la tasca contra el Dolor Infantil para contribuir a fomentar el coneixement del problema que representa el dolor infantil. Les dues primeres edicions es van convocar sota l'aixopluc del Grup ALGOS i la Fundació Grünenthal. Com en les edicions passades, ara també es tracta d'ajudar a la sensibilització i conscienciació social sobre l'impacte del dolor en els més joves i dels problemes que provoca a tots els nivells.

Un dels valors principals de la Càtedra és el de promoure l'estudi i el tractament del dolor infantil. Així doncs, donar a conèixer les accions que diferents agents i institucions realitzen s'ha convertit en una prioritat. El premi es va crea, precisament, amb la intenció de donar visibilitat a aquest tipus d'accions, i amb això impulsar, por una part, l'estudi del dolor infantil i, i per altra, fomentar i millorar l'atenció que reben aquests nens i joves, i també els seus familiar i cuidador.  

Poden ser candidats al Premi persones físiques i jurídiques que hagin dut a terme projectes de recerca, formació i/o accions per a la millora de l'atenció del dolor infantil, durant tot o part del temps comprès entre 1 de gener i el 31 de desembre de 2016. El termini de recepció de candidatures per optar al Premi a la tasca contra el Dolor Infantil restarà obert fins el pròxim 31 de desembre de 2016.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar